Den aktuelle tilstand i USA i detaljer, og hvordan du kan forberede din egen personlige sikkerhed

Den aktuelle tilstand i USA i detaljer, og hvordan du kan forberede din egen personlige sikkerhed
Categories:Indlæg

USA er i øjeblikket i en tilstand af forandring. Landet har været delt af et utal af spørgsmål, og den nuværende præsident har truffet nogle tvivlsomme beslutninger, der har ført til protester og vold.

Den nuværende præsident har også fået mange mennesker til at frygte for deres egen personlige sikkerhed. De frygter, at den amerikanske drøm ikke er mere, og at de kan blive udsat for alle mulige trusler i deres dagligdag.

Det er dog vigtigt ikke at opgive håbet eller give op til frygtpåvirkning. Der er masser af måder, amerikanere kan forberede sig på, hvad der kan komme i fremtiden, og sikre sig, at de er sikre fra enhver potentiel fare.

Hvad er den nuværende tilstand i USA?

USA er en føderal republik bestående af 50 stater, et føderalt distrikt og fem territorier. Landet er verdens tredjestørste land målt i samlet areal og det fjerdestørste i landareal.

Få mere viden om elpriser her.

USA har et areal på 9.826.675 kvadratkilometer (3.794.100 kvadratkilometer). Det er verdens tredjestørste land i samlet areal og fjerdestørste i landareal. USA deler landegrænser med Canada mod nord og Mexico mod syd; det deler også maritime grænser med Rusland og Cuba.

Amerikas aktuelle juridiske spørgsmål og hvorfor det betyder noget for dig

USA har en lang historie med lederskab i verden, men dets nuværende status som supermagt er truet. Landets demokrati og retsstat er under angreb.

USA står i øjeblikket over for betydelige juridiske spørgsmål, der har potentialet til at underminere dets demokrati og retsstatsprincippet. Det mest presserende spørgsmål er Ruslands indblanding i præsidentvalget i 2016, som kunne have været forhindret, hvis ikke præsident Trumps forgænger, Barack Obama, var forsømmelig.

Sådan forbereder du dig på et muligt sammenbrud af det amerikanske samfund

Efterhånden som landets politiske klima fortsætter med at forværres, er det vigtigere end nogensinde for amerikanerne at være opmærksomme på potentialet for et samfunds kollaps.

Dette afsnit vil se på nogle af advarselsskiltene, og hvad du kan gøre for at forberede dig på et muligt amerikansk kollaps.

-Snesevis af byer har allerede oplevet vandmangel i år på grund af unormalt tørre forhold.

-Den amerikanske befolkning forventes at vokse med 50% i de næste 40 år, hvilket gør det svært for vores nuværende infrastruktur og ressourcer at understøtte en øget befolkning.

-Den nationale gæld er vokset fra $10 billioner i 2000 til $22 billioner i dag, og forventes at vokse med en eksponentiel hastighed i løbet af de næste par årtier, efterhånden som renten stiger, og babyboomerne går på pension uden opsparing eller pension.

-I takt med at automatisering erstatter arbejdere, vil der være færre mennesker tilbage, der betaler skat og bidrager til samfundet, mens flere mennesker er afhængige af offentlige bistandsprogrammer såsom Medicare og Medicaid, der er

Registreringsnummer DK-37407739