Gå ind i efteråret med flotte negle

Gå ind i efteråret med flotte negle
Categories:Indlæg

Efteråret er det perfekte tidspunkt at få lavet dine negle. Men før du går, er her et par ting, du bør vide.

Hvis du vil bevare en sund negl, skal du sørge for, at de ikke har revner eller skår i dem. Før du tager afsted til salonen, skal du sørge for, at dine negle er formet og filet pænt med en god base coat påført. Dette vil hjælpe med at forhindre skår i neglelakken, når den er påført.

Hvis du går efter en efterårsnuance, så prøv en nuance af rød eller orange på dine negle for en smuk effekt. Hvis du ikke er så opsat på lyse farver og foretrækker noget mere subtilt, så vælg mørkere nuancer såsom mørkebrune og mørkegrønne som olivengrøn eller skovgrøn, som vil give dine negle en efterårsfølelse, men uden at være for i dit ansigt. om det.

Hvad er nogle negletrends for sæsonen?

Tendenser i negleverdenen ændrer sig altid. Til efterår/vinter sæsonen er der mange forskellige trends at vælge imellem. En trend er at have en mat finish på dine negle. Dette giver et mere naturligt look, og det får også dine negle til at holde længere, fordi de ikke bliver så hurtigt skåret. En anden trend er at have blå og lilla negle med guldspidser. Dette er en fantastisk måde at få dine negle til at skille sig ud uden at være for overdrevne eller prangende!

Følgende er nogle af de andre negletrends for denne sæson:

– Pink og guld negle med en mat finish

– Mat polish med sorte spidser

– Sort og hvid marmor design

Hvilke farver er bedst at bruge til efterårsnegle?

Efteråret er det perfekte tidspunkt at skifte neglefarve op. Fra traditionelle røde og appelsiner til mere dæmpede nuancer af brunt og guld, er der masser af muligheder for sæsonen.

De bedste farver til efterårsnegle er:

Du kan læse meget mere om efterårets negle her.

– Røde, orange og gule

– Brune og guld

– Mørk lilla

Hvad er historien om nail art?

Neglekunst er en form for kropskunst, der involverer dekoration af neglene med farver, designs eller mønstre. Det er en form for selvudfoldelse og kan gøres for sjov eller som et kunstnerisk fashion statement.

Neglekunst stammer fra Kina og går tilbage til 3000 f.Kr. I det gamle Kina blev neglekunst brugt som en måde at vise rigdom og social status frem. I Tang-dynastiet blev neglepolering betragtet som en vigtig del af skønhedspleje, og kvinder brugte ofte lange silkehandsker for at beskytte deres hænder mod pletter, mens de lagde lak på deres negle.

Denne praksis blev populær i Europa under den victorianske æra, hvor kvinder malede deres negle med sort lak og bar hvide bomuldshandsker, så laken ikke smittede af på noget andet. I begyndelsen af 1920'erne begyndte neglelak at blive solgt i flasker til hjemmebrug, og det blev mere overkommeligt for kvinder at lave deres egne manicure derhjemme i stedet for at gå til saloner for dem. Søm

Hvilket negleværktøj skal jeg bruge for at lave min manicure?

Der er en række negleværktøjer, som du kan bruge til at lave din manicure. Men først er det vigtigt at forstå, hvilken type negle du har.

Hvis du har naturlige negle, så er brug af neglesaks og negleklipper det mest effektive værktøj for dig. Du kan også bruge neglebåndsskubberen til at skubbe neglebåndene tilbage fra dine negle og fjerne overskydende hud, før du påfører nogen form for lak.

Hvis du har kunstige negle, så er det den bedste mulighed for dig at bruge en fil. Filen vil hjælpe med at forme dine kunstige negle og få dem til at se mere naturlige ud samt give dem en glat finish. Du bør også bruge en pudseblok til at fjerne eventuelle kamme eller buler på dine kunstige negle, før du påfører noget lak.

Hvordan skal jeg forberede mine negle, før jeg starter min manicure?

For at få den bedste manicure, bør du forberede dine negle, før du starter.

Nogle af de ting, du bør gøre, før du starter din manicure er:

– fil dine negle for at gøre dem glatte og runde;

– skære overskydende neglelak af rundt om kanterne af dine negle;

– ved hjælp af en kutikula-skubber til at skubbe neglebåndene tilbage.

Registreringsnummer DK-37407739